İhalenin İkinci Aşaması Tamamladı
Mülkiyeti Gördes Belediyesine ait olan taşınmazların açık arttırma usulü satış ihalesinin ikinci aşaması Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi. İhaleye ihale komisyonu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Açık arttırma usulü gerçekleştirilen satış ihalesinin ikinci aşamasında da taşınmazların birçoğunun satışı gerçekleştirildi. Satışı gerçekleştirilmeyen taşınmazlar için ihale süreci devam ediyor.

İhale metninde belirtilen resmi sürece göre satışı gerçekleştirilmeyen taşınmazların ihalesi 14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 10.00’da Kültür Sarayında Belediye Encümeni huzurunda pazarlık usulü yapılacaktır. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından sözleşmelerini imzalayarak taşınmazlarını almaya hak kazanan vatandaşlar borçlarını tahsis etmek koşuluyla tapularını alabilecekler.

İhale süreciyle ilgili açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Satış ihalelerimizde, özellikle mahallelerimizde satışı yapılan taşınmazların aynı yerde ikamet eden vatandaşlarımız tarafından tercih ediliyor. Bu anlamda kullanılmayan ve boş kalan arsalarımız, tarım arazilerimiz faaliyete geçmiş oluyor. Bu da dolaylı olarak ülke ekonomimize katkı sağlıyor. Vatandaşlarımıza ve ülke ekonomimize sağladığımız bu katkı özellikle bazı kesimler tarafından yıpratılmaya veya karalanmaya çalışılıyor. Bizler bu elde ettiğimiz geliri yine Gördes'imiz için yeni projelerde kullanıyoruz. Son olarak sizlerin hizmetine sunacağımız ve maliyeti de oldukça yüksek olan Ak Otopark ve AK Park İş Merkezi projemiz bu sayede kendi kendini finanse etmiş olacak. Kimsenin bunda farklı bir niyet aramasına gerek yok. İhalemiz ve projelerimiz şimdiden Gördes’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

ilan.gov.tr
Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör.....