Zehirleme Vakalarına İlişkin Suç Duyurusu
Gördes Belediyesi geçtiğimiz haftalarda ilçede meydana gelen zehirleme vakaları için duç duyurusunda bulundu.

Sosyal Medya Hesaplarından yapılan açıklamada ; " Belediyemiz tarafından ilçemiz Uzunçam Mahallesinde sokak hayvanlarına yönelik zehirleme vakaları gerçekleştiren fail/faillerin bulunarak; cezalandırılması için Gördes Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

ilan.gov.tr
Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör.....