Gördes'e 2 Gölet Müjdesi
Gördes Belediyesi İş Merkezi açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Gördes'e gölet müjdesi verdi.

Son 18 yılda Gördesli çiftçilere toplamda 735 milyon lira hibe desteği verdiklerini ifade eden Pakdemirli, ilçeye bir yeni gölet daha yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Pakdemirli, “Gördesli gençlerimiz bizden bir gölet daha istiyorlarmış. Buradan da onun müjdesini vereyim. Gördes Akpınar Baraj Sulaması ve Gördes Oğulduruk Göleti su ölçümleri tamamlanarak idari imkanlarıyla planlama çalışmalarına başlanmıştır. Akpınar adıyla başlayan baraj inşaat yatırım programına Akgöl Baraj sulaması olarak alınmıştır. 5 bin 20 dekar tarım arazisini sulayacak Çiçekli Göleti sulamasıyla da 2 bin dekar alanı sulayacak Karayağcı sulamasıyla 2021 sulama sezonu başına hazır hale getirilerek modern sistemle inşallah sulayacağız. Gördes'in gençleri için ‘Genç Çiftçi Projesi' kapsamında 69 projeye tam 2.1 milyon lira ve ‘Kırsal Kalkınmayı Destekleme Projesi' kapsamında da bugüne kadar 241 projeye bugüne kadar 463 milyon lira hibe desteği sağladık. Bu desteklerle Gördes'in tarımsal hasılası 4 kat artarak 1.8 milyar lira oldu. Ayrıca yapmış olduğumuz yatırımlarla Doğanpınar, Güneşli ve Gölmarmara-Gördes barajlarını da hizmete aldık. Baraj ve inşa ettiğimiz sulama tesisi ile Gördes'in toplam 15 bin 630 dekar bereketli tarım arazisi sulanmaya başlandı" diye konuştu.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....