LGS Öncesinde Okullarımızı Dezenfekte Ediyoruz
Gördes Belediyesi ekipleri hafta sonu yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesinde Merkezde ve mahallelerde bulunan okulları dezenfekte ederek, çevre temizliğini gerçekleştirdi.

20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS)  öncesinde Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri merkezde ve mahallelerde bulunan okulları öğrencilere hazırlamak için dezenfekte ve temizlik çalışmaları yaptı. Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri öğrencilerin okullarda temas edebileceği sıraları, lavaboları, merdiven ve koridorları dezenfekte ederek sınava hazır hale getirdi.

Liselere Geçiş Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Hafta sonu geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz eğitim kademelerini yükseltecek önemli bir sınava girecek. Ülke olarak önemli günlerden geçtiğimiz bu günlerde öğrencilerimizin sağlığı bizler için çok değerli. Biz de Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimizle hafta sonu sınava girecek öğrencilerimizin okullarında dezenfekte ederek; okullarımızı steril hale getirdik. Sınava girecek öğrencilerimize Allah zihin açıklığı versin inşallah” ifadelerini kullandı.

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....