Başkan Akyol, Jandarma Teşkilatının 181. yaşını kutladı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, Gördes İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret edip Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, Gördes İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyarette İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Kartepe  ve görevi başındaki jandarma personeli ile sohbet eden Başkan Akyol, "Huzur ve güvenliğimizi sağlamak için büyük bir fedakarlık ve özveriyle hizmet veren jandarma teşkilatımızın 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, bu şerefli görevde şehit düşmüş ve gazi olmuş kahramanlarımızı, bu ülke için emek vermiş tüm vatan evlatlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyorum" dedi.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....