Başkan Akyol'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle buruk bir bayram sevinci yaşandığını söyleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel bayramlarımız için biraz daha sabretmeliyiz” dedi.

Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğimizi ama gönüllerimizin bir olacağını ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu Ramazan Bayramı’nı toplum sağlığını güvene almak ve salgının bulaşma riskini önlemek için önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp büyüklerimizin elini öpmeden, küçüklerimizin gözlerini öpmeden, bayram ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük temennimiz. Ancak tekrar bir araya gelebilmemiz ve korona virüs ile yapmış olduğumuz mücadelemizin boşa gitmemesi için bugün tüm kurallara uymamız gerekiyor. Eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel bayramlarımız için biraz daha sabretmeliyiz.

Bu sene belki kalabalık iftar sofralarında buluşamadık. Ama birbirimizin yardımına koşmaya, ekmeğimizi paylaşmaya çalıştık. Belki camilerimize gidemedik ama gönülden edilen dualarla birbirimizin derdine ortak olduk. Bu bayramı sevdiklerimizden ayrı geçireceğiz ama gönüllerimiz mutlaka bir olacak.

Küresel salgın haline gelen Koronavirüs'e karşı birlik ve beraberlikle milli bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelemiz dünyanın en gelişmiş ülkelerine örnek olacak nitelikte. Devletimiz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerekli tüm tedbirleri vaktinde alıyor, milletimizin sağlığını tehdit eden bu salgına karşı bütün imkânlarını seferber ediyor. Ülkemiz yine bu süreçte 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla tüm sağlık imkanlarını sosyal güvenliği olsun olmasın tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunuyor. Devletimiz vatandaşlarımız için maddi manevi bir çok yardımda bulunuyor ve her daim yanında oluyor. Türkiye, son 18 yılda temel hizmet alanlarında yaşadığı büyük değişim ve dönüşüm sayesinde Koronavirüs salgınına en hazırlıklı ülkelerden biri oldu. Bugün, dünyanın en güçlü sağlık sigorta sistemini hayata geçirmiş, en modern hastanelerini inşa etmiş, sağlıkta dünyanın örnek aldığı bir Türkiye var. Tüm bu sebeplerle inşallah geleceğimiz aydınlık.

Siz Kıymetli hemşehrilerimizin bu bayramda uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına uyacağına gönülden inanıyorum. Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için teması sıfıra indirelim. Maske kullanımına, sosyal mesafeye oldukça önem gösterelim. Ülke genelindeki bu olumlu tabloya kurallara ve tedbirlere harfiyen uyarak katkı sağlayalım. Cenab-ı Allah'ın izni ve bu güzel birlikteliğimizle inşallah yarınlar, dünden daha güzel olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm dünyada ve ülkemizde huzura, sevincin hakim olmasına ve korona virüs salgınından kurtulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta Gördesli hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum”

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....