Çiçekli Bölge Çiftçisine Müjde
Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama projesinin yapım ihalesi yeniden yapıldı.

Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama projesinin yapım ihalesi yeniden yapıldı.

Çiçekli Bölge çiftçisine müjde, Çiçekli tarımsal sulama projesinin ihalesi gerçekleştirilerek proje hayata geçiriliyor. Bölge çiftçisinin yüzünü güldürecek olan tarımsal sulama projesi, bölge ekonomisini canlandıracak ve çiftçiye can suyu olacak.

Çiçekli Tarımsal Sulama Proje sürecinin en başından beri takipçisi olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “DSİ, META, işbirliğiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yapılan Çiçekli Gölet’in tarımsal sulama ile ilgili ihalesi yüklenici firmanın taahhütleri yerine getirmemesinden dolayı feshedilmişti. Bu da Çiçekli Göleti tarımsal sulama çalışmalarında aksamalara neden olmuştu. Yapılan görüşmeler ve ikili diyaloglar neticesinde Çiçekli Göleti tarımsal sulama çalışmaları ihalesi yeniden yapıldı. Yeni yapılan ihaleyle proje en kısa zamanda uygulanmaya başlanacak. Bu projeyle de inşallah çiftçilerimizin tarımsal sulama sorunları ortadan kalkacak ve bu proje çiftçilerimizin yüzünü güldürecek” dedi.

Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Çiçekli Göleti Tarımsal Sulama Projesinin yapım ihalesi yeniden yapıldı.

Çiçekli Tarımsal Sulama Proje sürecinin en başından beri takipçisi olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “DSİ, META, işbirliğiyle vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yapılan Çiçekli Gölet’in tarımsal sulama ile ilgili ihalesi yüklenici firmanın taahhütleri yerine getirmemesinden dolayı feshedilmişti. Bu da Çiçekli Göleti tarımsal sulama çalışmalarında aksamalara neden olmuştu. Yapılan görüşmeler ve ikili diyaloglar neticesinde Çiçekli Gölet’i ve tarımsal sulama çalışmaları ihalesi yeniden yapıldı. Yeni yapılan ihaleyle proje en kısa zamanda uygulanmaya başlanacak. Bu projeyle de inşallah çiftçilerimizin tarımsal sulama sorunları ortadan kalkacak ve bu proje çiftçilerimizin yüzünü güldürecek” dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....