Aksa Doğalgaz'dan Başkan Akyol'a Ziyaret
Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı ve Şirket Müdürü İbrahim Başaran Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'u makamında ziyaret etti.

Gördes'te şehir içi doğalgaz iletim hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Birçok merkez mahallede doğalgaz iletim hattı çalışmaları tamamlandı. 2018 yılının Ocak ayında belirli mahallelere, 2018 yılı içerisinde de ilçenin tamamına doğalgaz verilecek.

Aksa Doğalgaz'ın üst düzey yöneticileri geçtiğimiz günlerde Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u makamında ziyaret etti. Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı'nın şirket yöneticileriyle yaptığı ziyarette Gördes'in doğalgaz süreciyle ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhammet Akyol; “ Gördesli hemşerilerimizle birlik beraberlik içerisinde hak kazandığımız doğalgazı 2018 yılında kullanmaya başlayacağız. İnşallah Gördes'imiz 2018 yılında doğalgazla ısınacak. Bu bağlamda hem genel müdürümüzün hem de şirket müdürümüzün ziyaretlerinden son derece memnun kaldık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Aksa Doğalgaz Genel Müdürü Alper Konyalı Gördes'te devam eden doğalgaz yatırımıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade ederek Başkan Muhammet Akyol'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Yetkililer 2018 yılının başlarında Gördesli vatandaşlara yönelik Doğalgaz Bilgilendirme Toplantısı düzenleyeceklerini bu toplantıda doğalgaz çalışmaları ve ev bağlantıları hakkında bilgilendirmeler yapılacağını belirtti.

Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA .....