Gördes'e Dev Yatırımlar
Gördes'te yıllardır beklenen yatırımlar hayata geçiriliyor. Bu kapsamda birçok devlet yatırımı ve belediye hizmetleri ilçeye kazandırılıyor.

Gördes'te yıllardır hayal olarak adlandırılan yatırımlar hayata geçiriliyor. Birçok devlet yatırımı ve belediye hizmetleri ilçeye kazandırılıyor. Gördes Akhisar Yolu, Doğalgaz, Kocamurtluk Mesire Alanı, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu Projesi ve 2oo Konutluk 2. Etap TOKİ Projesi bu yatırımların en başını çekiyor.

Gördes adım adım Doğalgaza kavuşuyor
Gördes'in tarihi bir başarıya imza atarak hak kazandığı doğalgazın şehir içi iletim hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Gördes ilçe merkezinde toplamda 23 km doğalgaz hattı döşenecek. Birçok mahallede ilgili çalışmalar devam ederken, Gördesli vatandaşları da doğalgaz heyecanı sardı.

Gördes'in 2018 yılında Gördes'in doğalgazı kullanmaya başlayacağını müjdeleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; başta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ak Parti Manisa Milletvekilleri olmak üzere emeği geçen katkı sağlayan herkese Gördes'e yapılan tüm yatırımlar için teşekkür ettiğini söyledi.

Gördes-Akhisar Yolunda çalışmalar devam ediyor
Yıllardır Gördesli vatandaşların en önemli beklentisi olan Gördes-Akhisar yolunda viraj açma ve dolgu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diğer yandan çevre yolunun tüm çalışmalarının bittiği ve asfalt serim aşamasına gelindiği belirtiliyor.

Gördes-Akhisar yolunda birçok noktada virajlar için genişletme ve dolgu çalışması yürütülüyor. Başlatılan çalışmalar sonucunda virajların tamamına yakını genişletilerek sıfıra indirilmiş olacak. Gördes-Akhisar yeni yolu eski yola göre daha güvenli olacak. Yol genişletilecek ve araç arkası beklemeler sona erecek. Gördes-Akhisar yeni karayolu 1A kalite standartlarına çıkacak.

Kocamurtluk Mesire Alanı cazibe merkezi olacak
Gördes'in en güzel yerlerinden olan çamlık mesire alanına yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yapımına başlandı. Seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özelliği barındıran yaklaşık 3 milyonluk proje Kocamurtluk Mesire Alanı'nın 2017 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Proje hayata geçtiğinde Gördeslilerin sosyal ve kültürel yönden cazibe merkezi olması bekleniyor.

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aqua Parkı
Gördes’in yıllardır hayal ettiği yarı olimpik kapalı yüzme havuzu yanında futbol sahasının bulunduğu alana yapılacak. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark , yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi özellikler de bulunuyor. Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve ilk protokolü imzalanan yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak spor kompleksi Gördeslilerin en uğrak mekanlarından biri olacak. Proje çalışmalarının devam ettiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aqua Parkı ilerleyen günlerde ihaleye çıkacak.

200 Konutluk 2. Etap TOKİ yükseliyor
Atatürk Mahallesi’nde yapımına devam edilen 2. Etap TOKİ projesinin içerisinde ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor. Yatay mimari konseptli projede; 2+1 planında inşa edilecek konutlar, zemin+4 yüksekliğinde olacak. Cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar taş kaplama, balkon cephelerinde ve pencere kenarlarında ahşap görünümlü dış cephe elemanları kullanılacak. Projeyle, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....