OYUN PARKLARI VE SPOR ALETLERİ KURULUMU

Gördes Belediyesi ilçe genelinde ve mahallelerde başlattığı park yapımı ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda birçok oyun parkını çocukların ve vatandaşların hizmetine sunan Gördes Belediyesi 2014'ten bu yana da bu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan çocuk oyun parkı, Ramazan-Tevfik Demirağ Anaokulu bahçesine çocuk oyun parkı, Beşeylül mahallesi çocuk oyun gurubu ve spor aletleri, Güneşli mahallesi mesire alanı ev oyun parkı, Çiçekli mahallesi düğün salonu yanında bulunan çocuk oyun parkı ve spor aletleri, Kayacık mahallesi çocuk oyun parkı ve spor aletleri olmak üzere birçok mahallede ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Projenin Diğer Resimleri
Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....