Gördes Belediyesi Tarafından Gerçekleştirilen İhaleye Yoğun İlgi
Mülkiyeti Gördes Belediyesine ait olan taşınmazların açık arttırma usulü satış ihalesi Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirildi.

İhaleye ihale komisyonu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açık arttırma usulü gerçekleştirilen satış ihalesine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İhale ilanındaki taşınmazların birçoğunun satışı gerçekleştirildi. Satışı gerçekleştirilmeyen taşınmazlar için ihale süreci devam ediyor.
İhale metninde belirtilen resmi sürece göre satışı gerçekleştirilmeyen taşınmazların ihalesi 07 Ocak 2021 Perşembe sabah saat 10:00'da yine açık arttırma usulü yapılacaktır. Bu aşamadan sonra satışı yapılamayan taşınmazlar için 14 Ocak 2021 tarihinde Belediye Encümeni huzurunda pazarlık usulü satış yapılacaktır. İlahe sürecinin tamamlanmasının ardından sözleşmelerini imzalayarak taşınmazları almaya hak kazanan, hak sahipleri resmi olarak kamuoyuyla paylaşılacağı ifade edildi.

Elde ettiğimiz geliri yine Gördes'imiz için kullanacağız.
İhale süreciyle ilgili açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. Maddesine göre mülkiyeti Belediyemize ait olan taşınmazların açık arttırma usulü satış sürecinin ilk aşamasını tamamladık. Tabi bu süreçte vazgeçen hak sahiplerimiz de olabilir. İhalesi gerçekleştirilmeyen yerler için ihale süreci ilan metninde belirtilen şekilde devam etmektedir. Elde ettiğimiz geliri yine Gördes'imiz için kullanacağımızı bir kez daha belirtmek isterim. İhalemiz şimdiden Gördes'imize ve hak sahiplerine hayırlı olsun” diye konuştu.

ilan.gov.tr
Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör.....