Gördes'ten, İzmir'e destek
İzmir- Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğündeki depreminin ardından Gördes'ten yardım desteği İzmir'e ulaştırıldı. Deprem bölgesine, Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ve vatandaşlardan oluşturulan yardım kampanyası kapsamındaki destekler bölgedeki yetkililere teslim edildi.

İzmir- Seferihisar açıklarında 6.6 büyüklüğündeki depreminin ardından Gördes'ten yardım desteği İzmir'e ulaştırıldı. Deprem bölgesine, Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşları, Esnaf ve vatandaşlardan oluşturulan yardım kampanyası kapsamındaki destekler bölgedeki yetkililere teslim edildi.

İzmir'de devletimiz tüm imkanları ile arama ve kurtarma çalışmalarını sürdürürken, bizlerde buradan vatandaşlarımıza destek olması için Gördes olarak bir destek kampanyası düzenlediklerini belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Biz ezelden beri paylaşmayı, yardımlaşmayı seven bir milletiz. Gördes olarak; İzmir'de meydana gelen depremde etkilenen vatandaşlarımız için toplanan yardımları deprem bölgesine gönderdik. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Dualarımız, daha fazla can kaybının olmaması için. Cenab-ı Allah milletimizi, ülkemizi ve tüm insanlığı her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....