Gördes Belediyesinden Muhtarlar Gününe Özel Kahvaltı
19 Eylül Muhtarlar Günü münasebetiyle Gördes Belediyesi tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda mahalle muhtarları ile ilçe protokolü bir araya geldi.

Mahalle muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Vali Yardımcısı ve Gördes Kaymakam Vekili Hayri Sandıkçı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, daire amirleri ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.

Vali Yardımcısı ve Gördes Kaymakam Vekili Hayri Sandıkçı ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptıkları konuşmalarda muhtarlık mesleğinin önemine değinerek; tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar gününü kutladı.

Toplantıda ilgili kurum yetkilileri tarafından muhtarların taleplerini de bizzat dinlendi. Mahalle muhtarları Gördes Belediyesinin muhtarlar günü dolayısıyla düzenlediği toplantıdan dolayı Gördes Belediyesi’ne ve Başkan Muhammet Akyol’a memnuniyetlerini dile getirdi.

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....