Bakan Pakdemirli, Belediye İş Merkezini açtı
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Gördes İlçesini ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Gördes ilçesinde müjdeler verdi, yeni yatırımları hayata geçirdi. İlk olarak Gördes Belediyesi tarafından yapılan İş Merkezi’nin açılışına katılan Bakan Pakdemirli’yi Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkanı Muhammed Akyol ve çok sayıda vatandaş karşıladı. İş Merkezi’nin açılışı dualarla yapılırken Bakan Pakdemirli'de hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....