Vali Karadeniz'den Gördes'e Ziyaret
Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gördes'e gelen Vali Yaşar Karadeniz, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'u ziyaret ederek ilçe hakkında brifing aldı.

Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gördes'e gelen Vali Yaşar Karadeniz, ilk olarak Gördes Kaymakamı Bekir Abacı'yı makamında ziyaret etti. Daha sonra Gördes Belediyesine geçen Vali Karadeniz, Başkan Akyol'dan ilçede yapılan çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ile birlikte ilçede yapımı tamamlanan yaklaşık 8 milyon TL'lik proje olan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aqua Park'ı inceledi. Gördes'e yakışan bir proje olduğunu ifade eden Vali Karadeniz, faaliyete geçtiğinde ilçenin cazibe merkezi olacağını belirtti.

Daha sonra Vali Yaşar Karadeniz, Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Manisa İl Milli Eğitim Müdür Mustafa Dikici sırasıyla Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı (YENEP) atölyesini ziyaret ederek; öğrencilerin kodlama yöntemleriyle yapmış oldukları projelerini inceledi. Akabinde ise Gördes Anadolu Lisesindeki müzik atölyesinin açılışı gerçekleştirilerek; Şehit Astsubay Üstçavuş Abdil Kadir Çelik kütüphanesi ziyaret edildi. Vali Yaşar Karadeniz son olarak Gördes Nikel İşletmesi - Meta Nikel Kobalt A.Ş'yi ziyaret ederek; hem sahada yapılan çalışmaları inceledi hem de Meta Nikel Kobalt A.Ş ile ilgili brifing aldı.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....