Gördes'e Şehir Müzesi Yapılıyor
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un ilçeye şehir müzesi yapılması ile ilgili teklif, oybirliğiyle kabul edildi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Hayri Büke Şehir Müzesi adıyla Gördes’e kazandırılacak müze nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Eylül ayı toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirdi. 40 maddenin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, tüm maddelerin oylanmasının ardından söz alan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, ilçeye şehir müzesi yapılması için alınan karar nedeniyle memnuniyetini paylaştı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Aykol; “Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Olağan Toplantısı’nda Gördes’imize şehir müzesi yapılması ile ilgili teklifimiz, oy birliğiyle kabul edildi. Adnan Menderes Mahallemizde bulunan yeni Gördes'in en eski yapılarından olan eski belediye başkanımız, milletvekilimiz merhum Hayri Büke'nin evinin Gördes Hayri Büke Şehir Müzesi ismi adı altında müzeye dönüştürülecek olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Ergün'e, meclis üyelerimize, kıymetli ailesine, emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Gördes’imize hayırlı olsun” Dedi.

Gördes’teki Çalışmalar Gündeme Geldi
Konunun gündeme getirilmesinde Akyol’un öncü olduğunu belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Bunu gündeme getirdiğiniz için ben de teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak burayı satın alıp, güzel bir müze haline getireceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. Gündem dışı konuşmalarda özellikle sosyal medyadan da dile getirilen Gördes ilçesine bağlı Sindel yolunun asfaltlanması konusu gündeme geldi. Konu ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes-Salihli yolunda çalışmaların hızla devam ettiğini ve söz konusu çalışmanın önemini vurgularken, Sindel yolunun da bu yıl sağlam bir şekilde temelinin yapılarak, gelecek yılın asfalt sezonunda asfaltının atılacağını müjdeledi. Konuşmaların ardından 13 Ekim Salı günü, saat 18.00’de toplanmak üzere meclis birleşimine son verildi.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....