Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü
Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Covid-19 salgını sebebiyle sadece çelenk sunma töreniyle gerçekleştirildi.

Gördes'te düşman işgalinden kurtuluşun 98. yıl dönümü sebebiyle kutlama programı düzenlendi.  Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına özen gösterilerek düzenlenen program, Hükümet Konağında Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başladı. Çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptı.

Milli değerlerimize Başkan Akyol, "Tarihinde Parti Pehlivan gibi, Halil Efe gibi ve Gördes'imizin sembol ismi Mücahit Şehit Makbule Hanım gibi nice kahramanı barındıran güzide ilçemiz Gördes'imizin Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98’inci Yıl Dönümünü heyecanla kutluyoruz. Tarihimizin her döneminde olduğu gibi Milli Mücadele döneminde de pek çok kahramanımız bulunmaktadır. Bu kahramanlardan biri de Gördes'imizin sembol isimlerinden Şehit Makbule Hanım'dır. Ortaya koyduğu mücadele aslında Anadolu kadınının, Anadolu insanının vatanı, bayrağı, ezanı ve namusu uğruna neleri göze alabileceğinin apaçık bir göstergesidir. Bu duygu ve düşüncelerle siz kıymetli hemşerilerimin kurtuluş gününü canı gönülden kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Gördesli şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un konuşmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin şiir okunup, LGS sınavında başarılı olan öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

Gördes'te düşman işgalinden kurtuluşun 98. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen kutlama programına Vekaleten Akhisar Kaymakamı Sabit Kaya, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Seher Eren, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Karatepe, Gördes İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Yardımcısı Selim Elmas, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Kurum Amirleri ve STK temsilcileri katıldı.

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....