Gördesli Şehit Makbule Hanımın Kabri ziyaret edildi
Gördes’te 5 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri, Şehit Makbule Hanımın kabir ziyaretiyle başladı.

Gördes Belediyesi, Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinliklerini Milli Mücadele Kahramanı Gördesli Şehit Makbule Hanım’ın kabrini ziyaret ederek başlattı.

Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98.yıldönümü nedeniyle Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Seher Eren, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Karatepe, İlçe Emniyet Müdürlüğü Komiser Yardımcısı Mahmut Koçak, Sındırgı ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi’nde şehit düşen Gördesli Şehit Makbule Hanım’ın kabrini ziyaret etti.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....