Başkan Akyol'un 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Gördes  Belediye Başkanı Muhammet Akyol 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 30 Ağustos Zafer Bayramının 98. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında ağustos ayının büyük ve şanlı zaferlerin ayı olduğunu söyleyen Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tarihi nice şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin küllerinden yeniden doğduğu bağımsızlığını tüm dünyaya bir kez daha haykırdığı büyük ve şanlı zafer’in 98’nci yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kurtuluş Savaşı'nın ilk dönemlerinde her türlü imkânsızlıklar içerisinde tutuşturulan bağımsızlık meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde kahraman milletimizin azim ve kararlılığı ile 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde zaferle taçlanmıştır.

Asırlardır bağımsızlığından asla ödün vermeyen ve tarihi nice zaferlerle dolu olan aziz milletimiz; toprağına, ezanına, bayrağına ve namusuna göz dikenlere karşı azimle, inançla yekvücut olarak destansı bir mücadele yürütmüştür. 30 Ağustos Zafer Bayramı ile milletimiz, vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, ezanların asla susturulamayacağını, bayrağın göklerden asla indirilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya ilan etmiştir.

Tarihimizde Ağustos ayı nice şanlı zaferleri içerisinde barındırmıştır. Malazgirt Meydan Muharebesi’nin zaferle sonuçlanması, bilindiği üzere 26 Ağustos 1071 tarihine denk gelmiştir. Necip milletimizin Anadolu’yu yurt edinmesini sağlayan bu zafer gibi, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘Büyük Taarruz’u başlattığı tarih de yine bir 26 Ağustos günüdür. Zaferlerle dolu olan bu ayda geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Türkiye tarihinin en büyük doğalgaz keşfi Karadeniz’de gerçekleştirmiş ve böylece enerji alanında da tam bağımsız ülke olma yolunda çok önemli bir zafer elde edilmiştir. Rabbim bu aziz millete daha nice zaferler nasip eylesin inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....