Halı Saha Maçları 5 Ay Aradan Sonra Yeniden Başlıyor
Yeni tip korana virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçici süreyle kapanan halı sahalar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun, açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği yazıyla açıldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında uzun bir aranın ardından sonra İçişleri Bakanlığının Valiliklere gönderdiği yazıyla faaliyete açılan halı sahalarda da bir dizi önlemler alındı. Sağlık Bakanlığının Hayat Eve Sığar uygulamasından alınacak olan HES kodlarıyla halı sahalara giriş yapılacak. Önlemler çerçevesinde, halı sahalar düzenli olarak temizlenip, dezenfekte edilecek. Ekipmanların kişiye özel olmasına özen gösterilecek. Ortak kullanımı zorunlu olan malzemeler sık sık dezenfekte edilecek.

Halı sahaların yeniden faaliyete geçmesiyle ilgili açıklamada bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " Gençlerimizin ve sporseverlerimiz uzun bir aranın ardından yeniden halı sahalarda yerlerini alacaklar. İçişleri Bakanlığımızın genelgesine göre faaliyete geçen halı sahalar için bir dizi önlemler alındı. Bu önlemlere mutlaka uymalıyız. Alınan tüm önlemler hepimizin sağılığı için" diye konuştu.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....