Başkan Muhammet Akyol'un Kurban Bayramı Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle tedbirli bir bayram yaşayacaklarını söyleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel bayramlarımız için biraz daha sabretmeliyiz” dedi.

Bu bayramda sevdiklerimizin sağlığı için temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bu Kurban Bayramı’nı toplum sağlığını güvene almak ve salgının bulaşma riskini önlemek için önceki bayramlar gibi coşkuyla ve sevinçle kucaklaşıp büyüklerimizin elini öpmeden, küçüklerimizin gözlerini öpmeden, bayram ziyaretleri yapmadan kendi ailemizle evlerde kutlayacağız. Özellikle Kurban Bayramı biraz daha dikkat etmemiz gereken bir bayramımız. Yeniden eski bayram coşkularını yaşamak en büyük temennimiz. Ancak tekrar bir araya gelebilmemiz ve korona virüs ile yapmış olduğumuz mücadelemizin boşa gitmemesi için tüm kurallara uymamız gerekiyor. Eskisi gibi birlik ve beraberlik içerisinde geçirebileceğimiz güzel bayramlarımız için, hepimizin sağlığı için biraz daha sabretmeliyiz. Bu bayramda da sevdiklerimizle mesafeli olacağız ama gönüllerimiz mutlaka bir olacak.

Bu müstesna günlerde kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin hürmetine Yüce Rabbimizden mazlumlara güç ve kuvvet vermesini; Kurban Bayramı'nın insanlığın mutluluğuna, millet olarak huzurlu ve sağlıklı bir geleceğe vesile olmasını diliyorum.

Siz kıymetli hemşerilerimizin bu bayramda tedbirlere uyacağına gönülden inanıyorum. Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için kalabalık ortamları sıfıra indirelim. Maske kullanımına, sosyal mesafeye oldukça önem gösterelim. Ülke genelindeki bu olumlu tabloya kurallara ve tedbirlere harfiyen uyarak katkı sağlayalım. Cenab-ı Allah'ın izni ve bu güzel birlikteliğimizle inşallah yarınlar, dünden daha güzel olacak.

Geçtiğimiz günlerde Ayasofya Camii’nin 86 yıl sonra yeniden ibadete açılmasının gururunu yaşıyoruz. Fatih Sultan Mehmet Han’ın bizlere emaneti olan Ayasofya’nın 86 yıl sonra zincirleri kırılmıştır. Milletimize bu haklı gururu yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının tüm dünyada ve ülkemizde huzura hakim olmasına ve korona virüs salgınından kurtulmasına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, başta Gördesli hemşerilerimiz olmak üzere tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum”

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....