Gördes Belediyesi Konut ve İşyeri Projelerine Devam Ediyor
Gördes Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait kullanılamaz hale gelen eski konutları ve boş arsaları yeni konut ve iş yeri projeleriyle yeniden hayata kazandırıyor. Öte yandan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un 3. Etap TOKİ için girişimleri sürüyor.

Gördes Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait kullanılamaz hale gelen eski konutları ve boş arsaları yeni konut ve iş yeri projeleriyle yeniden hayata kazandırıyor. Öte yandan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un 3. Etap TOKİ için girişimleri sürüyor.

Cuma Mahallesinde uzun yıllar belediye lojmanları olarak kullanılan 3 adet bloktan oluşan apartmanlar ekonomik ömrünü tamamlandığı için Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un talimatıyla yıkım işlemi gerçekleştirilmişti. Yıkım alanının yapıldığı arsaya Gördes Belediyesi Yağmur Apartmanı adı altında içerisinde 6 adet konut, 2 adet işyeri ve apartmana ait otoparkı bulunduran projenin yapım işini ihaleye çıktı.

Cuma Mahallesinde Gördes Belediyesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark Projesinin yanında bulunan arsaya 3. Etap TOKİ Projesi yapılması içi ön hazırlık çalışmaları başlatılmıştı. Hemen bitişiğindeki TOKİ Blokları için uygun bulunmayan bu arsayı Gördes Belediyesi Yağmur Apartmanı ismiyle konut ve işyeri projesi olarak değerlendirmeyi amaçlıyor.

Başkan Akyol’dan 3. Etap TOKİ İçin Müjde
Yağmur Apartmanı Projesinin inşa edileceği arsanın hemen yanına 3. Etap TOKİ Konutları için de girişimlerde bulunduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; “ 70’li, 80’li yıllarında Cuma Mahallemize yapılan belediye lojmanlarımız artık ekonomik ömrünü tamamlamış ve kullanılamaz hale gelmişti. Bizler de bu alanı tekrar Gördes’imize kazandırmak istedik. Bu alanda ayrıca 3. Etap TOKİ Projesi için de bir ön hazırlığımız var. Ancak şimdi yapım işi için ihalesine çıktığımız Yağmur Apartmanı projemizin arsasını belediye olarak biz değerlendirmek istedik. Bu işi belediye olarak ihaleye çıkmış bulunuyoruz. Bu arkada kalan ve ana yola bakan arsaya 3+1 şeklinde 3. Etap TOKİ Projesini kazandırmak istiyoruz. Ayrıca Uzunçam Mahallemize de 3. Etap TOKİ Projemize entegre 2+1 konutlar düşünüyoruz. Bu iki arsa için kamulaştırma çalışmalarımızı tamamladık. Bunun için de girişimlerimiz sürüyor. İnşallah ilerleyen günlerde güzel haberleri sizlerle paylaşacağız. Yağmur Apartmanı projemiz şimdiden Gördes’imize hayırlı olsun” dedi.

Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla.....