Gördes Şehir İçi Yolların Yapımı Başlıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u makamında ziyaret etti.

Öztozlu’ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkan Vekili Serdinç Bulut ve beraberindekiler eşlik etti.

Ziyarette gündem Gördes ilçe merkezinde doğalgaz şehir içi iletim hattı ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi çeşitli kurum kazılarının ardından bozulan şehir içi yolların yapım işi oldu.  Görüşmede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 100 bin metre karelik bir alanda kilitli parke taşı döşeme çalışmasının yapılacağı ve ihale sürecinin tamamlandığı ifade edildi.

Yapılacak olan çalışmanın memnuniyetini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; Gördesli vatandaşların uzun zamandır bu konuda mağduriyetlerinin olduğunu, Korana Virüs salgını nedeniyle ertelenmek zorunda kalan çalışmaların normalleşmeyle birlikte başlayacak olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Gördesli vatandaşlar adına teşekkür ettiğini söyledi.

100 Bin Metre Kare Kilit Parke Çalışması
Kurum kazılarının ardından bozulan yollarda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmasının yapılacağının müjdesini veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Gördes halkının uzun süredir beklediği, kamu kurumlarının yaptığı kazıların ardından bozulan yollarda Büyükşehir Belediyesi olarak yenileme çalışmasına başlayacağız. Bu çalışmalar pandemi süreci nedeniyle biraz gecikmişti. Yapılacak çalışmalarla ilgili ihale sürecini tamamladık. Bu çalışmalar ilçe merkezinin tamamını ilgilendiriyor. Cengiz başkanımızın talimatı doğrultusunda, vatandaşlarımızı memnun etmeden bu mahallelerden çıkmayacağız. Bu anlamda mevcut alanlarda yaklaşık 100 bin metre kare kilit parke döşemesi yapacağız. Sizi de bu konuda bilgilendirmek ve Cengiz başkanımızın selamlarını iletmek istedik” dedi.

Yapılacak olan çalışma nedeniyle memnuniyet duyduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gördesli vatandaşlarımızın da bildiği üzere şehir içi yollarımız doğalgaz iletim hattı çalışmaları ve elektrik hatlarının yer altına alınması gibi çeşitli altyapı çalışmalarıyla hasar gördü. Gördes’imiz için oldukça büyük öneme sahip olan Doğalgaz için bu zorluklara hep birlikte katlandık. Vatandaşlarımızdan bu konuda hep sabırlı olmalarını istedik. Şimdi inşallah hep birlikte sefasını süreceğiz. Tabi kışın çamur, yazın toz toprak kolay değil. Araya birde, sizin de belirttiğiniz gibi pandemi sürecinin girmesi, bugüne kadar geldi. Cengiz Başkanımız başta olmak üzere, tüm heyetinize teşekkür ediyoruz. Bize düşen bir şey varsa, destek olmaya hazırız.  Yeter ki, bir an önce bu yollarımızı düzeltelim. Vatandaşlarımıza bu hizmeti yansıtalım. Çünkü bu sıcak havalarda toz, toprak, bozuk yolların yapılması gerekiyor.  Bu konuda emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Buradan da bu müjdeli haberi duyurmuş olalım” dedi.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....