Gördes Belediyesi'den Ödüllü Fotoğraf Yarışması
Gördes Belediyesi, ilçenin tarihini, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Gördes Belediyesi, ilçenin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

Gördes Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Gördes'in somut ve soyut kültür değerleri sosyal yaşamın unsuru olarak korunmakta, köy ve kent yaşantısı, geleneksel anlamda devam ettirilmektedir. Bu yarışma; ilçenin sosyal ve kültürel yaşamının tanıtılmasına katkı sağlamak amacıyla; Gördes'in doğa, tarih ve kültür zenginlikleri ile geleneksel yaşamı yansıtan fotoğrafları konu almaktadır.” denildi.

3 Temmuz 2020’den itibaren başlayacak olan yarışmanın ismi Huzurun ve Yeşilin Şehri Gördes’ten Kareler olarak belirlendi.  18 Ağustos 2020 Salı günü saat 17.00’da sona erecek yarışmaya seçici kurul üyelerinin birinci derece akrabaları dışında 7 yaşından büyük herkes katılabilecek. Yarışmada Gördes’in 64 mahallesini kapsayan ilçe sınırlarında çekilen fotoğraflarla katılım sağlanacak. Başvurun ücretsiz olduğu yarışmaya Gördes dışından vatandaşlar da katılabilecek. Yarışmada dereceye giren ilk 3 katılımcı fotoğraf makinesi, cep telefonu ve tablet gibi hediyelerle ödüllendirilecek. İlk 100 fotoğraf 5 Eylül Gördes’in Düşman İşgalinden Kurtuluş Yıldönümü Etkinliklerinde sergilenecek. Yine bu yarışmada ilk 100’e giren fotoğrafların yer aldığı bir albüm oluşturulacak.

Yarışmanın jüri üyeliğini Gördes Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Ali Taha İnce, Görsel Sanatlar Öğretmeni Yaşar Ali Acaroğlu, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Bilal Çetin, Fotoğrafçı İbrahim Sucu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Serkan Temel yapacak.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle huzur dolu bir ilçe olduğunu bu zenginlikleri tanıtarak; Gördes’in vitrinini oluşturmayı amaçladıklarını vurguladı. Başkan Akyol, "Hedefimiz, ilçemizin değerlerini fotoğraf sanatının görsel gücüyle ön plana çıkararak; kültürümüzün, tarihimizin ve doğal zenginliklerimizin tanıtımını yapmak istiyoruz. Seçici kurulumuzla kapsamlı bir toplantı gerçekleştirdik. Yarışmamızın ismini kurulumuzla birlikte Huzurun ve Yeşilin Şehri Gördes’ten Kareler olarak belirledik. 5 Eylül Gördes’in Düşman İşgalinden Kurtuluşunun yıl dönümü etkinliklerinde bir sergi gerçekleştirmeyi, daha sonra da ilçemizin tanıtımına yönelik bir albüm oluşturmayı planlıyoruz. Bu şekilde bir taraftan sanata hizmet ederken bir taraftan da ilçemizin tanıtımını yapmış olacağız. Bu nedenle yapılan etkinliği son derece önemsiyoruz. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları ayrıca fotoğrafa ilgi duyan herkesin yarışmamıza katılımını bekliyoruz" diye konuştu.

Yarışmayla ilgili detaylar ve teknik şartnameye için aşağıdaki linki tıklayınız.

Gördes Belediyesi Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....