Gördes Belediyesi'nden Mahallelere Bölgesel Halı Sahalar
Gördes Belediyesi tarafından ilçe merkezinden uzakta yer alan mahallelere bölgesel olarak kullanılabilecek halı sahalar inşa edilecek.

Gördes Belediyesi gençleri spora yönlendirmek için gerçekleştireceği halı saha yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Akyol çalışmaların bir an önce tamamlanarak 20 metreye 42 metre ölçülerindeki halı sahaların gençlerin ve sporseverlerin hizmetine bir an önce açılması için çalışmaların her aşamasını bizzat yerinde inceliyor.

Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı, Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesi iş birliğinde hazırlanan projede 5 noktaya birçok mahallenin ortak faydalanabileceği halı sahalar kurulacak. Gençler ve sporseverler tarafından beğeniyle karşılanan proje kapsamında Börez Mahallesi, Ulgar Mahallesi, Karayağcı Mahallesi, Merkez Tepeköy Mahallesi ve Yakaköy Mahallesi’ne halı sahalar kurulacak.

Mahallelerdeki gençlerin talepleri doğrultusunda halı saha projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol "İlçemize kazandırdığımız projelerde sadece Gördes merkezi baz almıyoruz. Gördes’i 64 mahallesiyle bir olarak ele alıyor ve projelerimizi buna göre planlıyoruz.  Mahallelerimize halı saha yapımı, voleybol ve basketbol sahası yenilemelerinin yanı sıra çocuk oyun alanlarını, spor alanları da kazandırdık ve bu projelerimize devam ediyoruz. Sporseverlerimiz ve gençlerimiz için birçok önemli projeye de zaten imza atmıştık. Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi, Kapalı Yüzme Havuzu gibi önemli projelerimizi sizler de yakinen biliyorsunuz. Bu tarz projelerle gençlerimizi, sporseverlerimizi ve çocuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız hem de spora yönelmelerine imkân sağlayacağız. Şu an mahallelerimizde halı sahalarımızın zemin çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu halı sahaların Gördes’imize ve mahallelerimize kazandırılmasında emeği geçen Başta Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, AK Parti Manisa Milletvekillerimize ve emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. " diye konuştu.

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....