Başkan Akyol'dan Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, geçtiğimiz günlerde Ulgar Mahallesinde çıkan yangın sonucu evi yanan aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ulgar Mahallesinde ikamet eden Uslu ailesinin evinde sebebi bilinmeyen bir neden ile yangın meydana geldi. Yangın sırasında tarlada bulunan aile yangını sadece maddi hasarla atlattı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Ulgar Mahallesi Muhtarı Zeki Gökçe’yle birlikte 4 çocuk babası Muharrem Uslu’yu ziyaret ederek; geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasara uğrayan evde incelemelerde bulanan Başkan Akyol, "Uslu ailemize ve Ulgar Mahallemize geçmiş olsun. Çok şükür bir can kaybı yok. Devlet ve millet el ele ailemizin yaralarını hep birlikte saracağız inşallah" dedi.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....