Gördes Belediyesi Kapalı Kalan İşletmecilerinden Kira Almayacak
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında belediyenin kiracısı olan işletmelerden kapalı kaldıkları sürece kira almayacaklarını açıkladı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, korona virüs ile mücadele kapsamında belediye kiracısı olan işletmelerden kira alınmayacağını açıkladı. Başkan Akyol, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi: "Tüm dünyayı tehdit eden korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında İçişleri Bakanlığımızın 16 Mart 2020 tarihli 'Coronavirüs Tedbirleri' konulu ek genelgesinde 'Bugün saat 24.00 itibariyle tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak' ifadelerine yer verilmiştir. Yayınlanan genelge doğrultusunda belediyemize ait kiracılarımızın mağduriyetlerinin en aza indirilmesi amacıyla, 17 Mart 2020 tarihi itibariyle iş yeri faaliyetlerine ara verilen esnaflarımızdan, işletmelerinin kapalı olduğu günlerde kira bedellerinin alınmaması yönünde karar verilmiştir. Sevgili hemşehrilerim, yaşadığımız bu sıkıntılı günleri, geçmişte karşılaştığımız zor zamanları atlattığımız gibi, yine dayanışma içinde hep birlikte aşacağımıza inanıyorum. Bu süreçte hepimizin üzerine düşen en büyük sorumluluk, yetkili makamlarımızın yaptığı uyarılara en üst seviyede riayet etmek olacaktır. Bu süreçte sadece kendimizi değil etrafımızdaki insanların sağlığını da düşünmek zorundayız. Korona virüs alacağımız tedbirlerden asla güçlü değildir" dedi.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....