Olağanüstü Belediye Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Gördes Belediye Meclisi Olağanüstü toplantısı, Belediye Kültür Sarayında Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un başkanlığında belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Gördes Belediyesi Meclis Toplantısı dün Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un başkanlığında belediye meclis üyelerinin katılımlarıyla Kültür Sarayında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis toplantısı, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uyularak yapıldı. Kültür Sarayında gerçekleştirilen 23 Maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında, Belediye Meclis Üyelerine Gördes Belediyesinin 2019 Yılı Faaliyet Raporu ve Coronavirüs (COVİD-19) Pandemisi Mücadele Raporu sunuldu. Ayrıca Belediye Meclis toplantısında Encümen, İmar ve Bayındırlık Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyon Üyeleri seçildi.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....