Başkan Akyol'un 19 Mayıs Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol,19 Mayıs Atatürk’ü Anma Spor ve Gençlik Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi;

"19 Mayıs milletimizin en önemli dönüm noktalarından olan bağımsızlık savaşımızın başlatıldığı büyük gündür. Aziz milletimizin Kurtuluş Mücadelesinin başladığı gün olan 19 Mayıs 1919, zafere giden yolda ülkemiz ve milletimiz adına atılan ilk ve en önemli adımdır. Bu önemli gelişme Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağanı olarak taçlandırılmıştır.

Gençlik, milletimizin, geleceğimizin en önemli manevi varlığı, en dinamik, sarsılmaz kuvvetidir. Gençlerimiz, milli iradenin umudu olurken, bir toplumun da geleceğidir. Yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizi ne kadar doğru yönlendirir, ne kadar vatan-bayrak birliği içerisinde yetiştirirsek istikbalden o kadar emin olabiliriz. Bizler de umudumuzu, geleceğin azimli, inaçlı ve vatan sevdalısı kuşaklarına olan inancımızı hiçbir zaman yitirmeden, var gücümüzle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesinin yakıldığı, şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs’ı gençlerimize armağan etmesi, ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine açık bir işarettir. Gençliğimiz ülkemizin, inancımızın ve hedeflerimizin temsilcisidir. Yürekleri vatan, millet ve iman aşkı ile donatılmış gençlerimizin varlığı bizleri son derece mutlu ediyor. Şurası açıktır ki nasıl gençler yetiştirirsek öyle bir gelecek bizleri karşılayacak. Bizler de bu gerçeklerin bilinci ile gençlerimize, üstün makamın sadece doğruluk ve adalet olduğu inancını aşılama hedefinde olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerimle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ü, ülkemizin ve milletimizin geleceği için canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum"

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....