Zabıta Ekipleri, Yeniden Faaliyete Geçen Berberleri Bilgilendirdi
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Koronavirüs salgını dolayısıyla tedbir amaçlı kapalı tutulan ve bugün itibariyle faaliyete geçen berber salonlarını, Manisa Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararlarını esnaflara bilgilendirerek, kararı tebliğ ettiler.

Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....