Sokak Hayvanları Unutulmadı
Gördes'te yeni tip korona virüs salgını tedbirleri kapsamında 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı cumartesi ve pazar günü sokak hayvanları unutulmadı.

Gördes Belediyesi ekipleri ilçenin muhtelif yerlerindeki sokak hayvanlarına besleme noktalarına mama, yiyecek ve su bıraktı. yerlerindeki sokak hayvanlarına besleme noktalarına mama, yiyecek ve su bıraktı.

Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....