Başkan Akyol'dan Gördeslilere Coivd-19 Uyarısı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ilçemizde alınan Covid-19 karantina tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu. İlçe dışından seyahatlerin ertelenmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Akyol şu ifadelere yer verdi: " Gördes İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 15 gün önce Beğel Mahallemiz için alınan Covid-19 karantina tedbiri başka pozitif vaka çıkmaması nedeniyle sona ermiştir. Mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Ayrıca geçtiğimiz gün Gördes İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından Evciler Mahallemiz için alınan karantina tedbiri devam etmektedir. Evciler Mahallemize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Her iki mahallemizde meydana gelen vakaların kaynağının ilçe dışı temaslı olduğunu görüyoruz. Lütfen şehir dışından ilçemize, ilçemizden şehir dışına, mahallelerimizden mahallelerimize seyahatlerimizi bir süreliğine daha erteleyelim. Birbirimizin ve ailelerimizin sağlığı için biraz daha sabredelim. Aksi takdirde Gödes'imizde şimdilik az olan vaka sayılarındaki artışın ilerleyen günlerde önüne geçemeyiz.

Mecbur olmadıkça evimizden çıkmayalım. Teması sıfıra indirelim. Maske kullanımına, sosyal mesafeye oldukça önem gösterelim. Ülke genelindeki bu olumlu tabloya kurallara ve tedbirlere harfiyen uyarak katkı sağlayalım.

Kavuşacağımız, güzel günler yakın Allah'ın izniyle..."

Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....