Başkan Akyol'dan 23 Nisan Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Tüm Gördeslileri 23 Nisan günü saat 21.00'da İstiklal Marşı'nı evlerinden okumaya davet eden Başkan Muhammet Akyol, yayınladığı mesajda şu ifadeleri yer verdi:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. yılını bu yıl buruk bir sevinçle kutluyoruz. Küresel bir salgın haline gelen Koronavirüs tedbirleri nedeniyle bu önemli günün 100. yılını ne yazık ki evlerimizde kutlamak zorundayız.

Bugünün küçükleri yarının büyükleri olan siz kıymetli çocuklarımız devletimizin ve milletimizin geleceği sizlersiniz. Sizleri çok seviyor ve sizlere güveniyoruz. İnanıyorum ki siz değerli çocuklarımız şanlı tarihimizden aldığınız kudretle ülkemizi bu yeni süreçte de daha ileri seviyelere götüreceksiniz. İmza atacağınız başarılarla, ülkemizin hedeflerine ulaşmasında sizler başrol oynayacaksınız olacaksınız.

Küresel salgın haline gelen Koronavirüs'e karşı birlik ve beraberlikle milli bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadelemiz dünyanın en gelişmiş ülkelerine örnek olacak nitelikte. Devletimiz; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gerekli tüm tedbirleri vaktinde alıyor, milletimizin sağlığını tehdit eden bu salgına karşı bütün imkânlarını seferber ediyor. Ülkemiz bu süreçte dünya mazlumları başta olmak üzere; en gelişmiş ülkelerden gelen yardım taleplerine dahi cevap verebilecek güçte. Bunu hep birlikte gördük.

Ülkemiz yine bu süreçte 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla virüsün vatandaşlarımız üzerindeki oluşturduğu tehdit karşısında tüm sağlık imkanlarını sosyal güvenliği olsun olmasın tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunuyor. Devletimiz vatandaşlarımız için maddi manevi bir çok yardımda bulunuyor ve her daim yanında oluyor.

Türkiye, son 18 yılda temel hizmet alanlarında yaşadığı büyük değişim ve dönüşüm sayesinde Koronavirüs salgınına en hazırlıklı ülkelerden biri oldu. Bugün, dünyanın en güçlü sağlık sigorta sistemini hayata geçirmiş, en modern hastanelerini inşa etmiş, dünyanın örnek aldığı bir Türkiye var. Tüm bu sebeplerle inşallah önümüzde karanlık bir gelecek yok. Cenab-ı Allah'ın izni ve bu güzel birlikteliğimizle inşallah yarınlar, dünden daha güzel olacak.

Geleceğimiz için, sağlığımız için şimdi evde kalma, kurallara ve tedbirlere uyma vakti. Bu yılki 23 Nisan coşkumuzu önümüzdeki yıla saklayalım. 23 Nisan 2020 Perşembe günü saat 21.00'da balkonlarınıza çıkarak; sizlere hediye ettiğimiz ay yıldızlı balonlarla birlikte İstiklal Marşımızı okuyacağız. Evlerde olacağız ama gönüllerimiz bir olacak.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ilk meclisimizin üyelerini ve milli mücadelede emeği geçmiş olan kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyorum.  Geleceğimizin teminatı olan siz kıymetli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor; tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyorum."

Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....