Gördes Belediyesi'nden Koronaya Karşı Etkin Mücadele
Gördes Belediyesi, yeni tip Korona Virüsle (COVID-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde bir çok çalışmayı hayata geçirmeye devam ediyor.

20 Binin üzerinde ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.
Gördes Belediyesi çalışmalar kapsamında vatandaşlara ve esnafa şuana kadar 20 binin üzerinde maskeyi ücretsiz olarak dağıttı ve maske dağıtımına aralıksız olarak devam ediyor.

Vatandaşlar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gördes'te pazar yerlerinde ve ihtiyaç halinde Belediye önünde ücretsiz olarak dağıtılan maskelere ulaşabiliyor..

Dezenfektan standları yaygınlaştırılıyor.
Gördes Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında vatandaşların hizmetine sunulan dezenfektan standları halkın yoğun bulunduğu noktalara yerleştirilmeye devam ediliyor. Şuana kadar 30 stand ilçe genelinde farklı noktalara yerleştirildi.

Sokak ve kaldırımlar sürekli dezenfekte ediliyor.
Gördes Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe geneli ve mahallelerde sokak, kaldırım ve ortak kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmalarını yürütüyor.

Kaymakamlık Vefa Destek Grubu
Gördes Kaymakamlığımızca oluşturulan Vefa Destek Grubuyla merkez ve mahallelerimizde vatandaşların ilettiği talepler aralıksız olarak yerine getiriliyor.

Koronoya karşı etkin bir mücadele yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Muhammet Akyol, " Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde şuana kadar yaklaşık vatandaşlarımıza 20 binin üzerinde maske dağıtımını gerçekleştirdik. Maske dağıtımımıza aralıksız şekilde ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızda, yol ve kaldırımlarda, merkez ve mahallelerimizde gerekli dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan evde kalmalarını, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica ederek dışarı çıkmaları durumunda ise maske kullanmalarının önemini hassasiyetle dile getiriyoruz. Yine mecbur kaldığı zaman dışarı çıkan vatandaşlarımızın sosyal mesafeye dikkat etmelerini önemle belirtiyoruz. Allah'ın izniyle bu badireyi de devlet millet el ele hep birlikte aşacağız. Alınan tedbirler hepimiz için geçerli. O yüzden  'Evde Kalın, Sağlıkla Kalın' diyoruz" şeklinde konuştu.

Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....