Vergi Borcu Yapılandırma İlanı

Belediyemize olan borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlarımızın 31 Aralık 2020 tarihine kadar belediyemize başvurarak; yapılandırma işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

(Covid-19 tedbirleri kapsamında belediye hizmet binasına girişler HES Kodu istenmektedir.)

Gördes Belediye Başk..... 6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör.....
ilan.gov.tr