Huzurun ve Yeşilin Şehri Gördes'ten Kareler isimli fotoğraf yarışmamızın başvuruları uzatıldı

Huzurun ve Yeşilin Şehri Gördes'ten Kareler isimli fotoğraf yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyoruz. Yarışmamıza başvurular 31 Aralık 2020 Perşembe gününe kadar uzatılmıştır.

Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılarımızı ayrıca fotoğrafa ilgi duyan herkesi yarışmamıza bekliyoruz.

Yarışmamızın teknik şartnamesi ve başvuru formu linkte.????

6292 sayılı Kanun (K..... Vergi Borcu Yapıland..... Zabıta Personeli Gör..... Huzurun ve Yeşilin Ş..... Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya.....