Emlak ve ÇTV Vergisi

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 2020 yılı birinci taksitlerinin ödemeleri 1 Haziran Pazartesi günü sona eriyor.

Ödemelerinizi dilerseniz Gördes Belediyesi Tahsilat Servisinden dilerseniz Gördes Belediyesi E-Belediye Online Tahsilat Sisteminden güvenle gerçekleştirebilirsiniz. https://e.gordes.bel.tr/OnlineTahsilat.aspx Gördes Belediyesi Tahsilat Servisi 30-31 Mayıs (Cumartesi-Pazar) tarihleri açık olacaktır.

Gördes Atatürk Mahal..... Emlak ve ÇTV Vergisi..... Gördes İlçe Hıfzıssı..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör.....