ÜCRETSİZ KEMAN KURSU BAŞLIYOR

Gördes Belediyesi, ilçede kültür sanat hayatını canlandırmak, müziğe ve sanata ilgi duyan gençleri eğitmek amacıyla ücretsiz keman kursu düzenliyor.

Gördes Belediyesi ve Halk Eğitim müdürlüğü işbilirliğinde düzenlenen her yaştan vatandaşın ücretsiz olarak katılabileceği kurs, Gördes Belediyesi Kültür Sarayı'nın üstüne inşa edilen Hayat Boyu Kültür Sanat Merkezi'nde perşembe ve cuma günleri 18.00 ve 20.00 saatleri arasında Müzik Öğretmeni Beste Ündey tarafından verilecek.

3 Kasım Perşembe günü 18.00'da başlayacak olan keman kursuna başvurular 31 Ekim Pazartesi günü sona erecek. Kurs sonunda kursiyerlerden oluştururulacak koro ilçede gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerde müzik dinletisi yapacak.

Ücretsiz keman kursuna başvuru için istenilen belgeler; kayıt formu, kimlik fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf. Başvuru formlarına www.gordes.bel.tr adresinden ulaşabilir veya Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Biriminden temin edebilirsiniz.

Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....