5 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri Şehit Makbule Hanımın Kabir Ziyaretiyle Başladı
Gördes’te 5 Eylül Kurtuluş Etkinlikleri, Şehit Makbule Hanımın kabir ziyaretiyle başladı.

Gördes Belediyesi, Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü etkinliklerini Milli Mücadele Kahramanı Gördesli Şehit Makbule Hanım’ın kabrini ziyaret ederek başlattı.

Gördes Belediyesi öncülüğünde, kalabalık bir Gördesli heyet sabah saatlerinde Şehit Makbule’nin mezarını ziyaret etmek için Sındırgı’ya yola çıktı. Gördes’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıldönümü nedeniyle Gördes İlçe Kaymakamı Büşra Uçar, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Ercan Karatepe, Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk eşliğinde Gördesli Vatandaşlar Sındırgı ilçesine bağlı Eğridere Mahallesi’nde şehit düşen Gördesli Şehit Makbule Hanım’ın kabrini ziyaret etti.

Gördes'in, Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 96. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Gördes Kaymakam Büşra Uçar, Sındırgı Kaymakamı Samet Öztürk, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Jandarma Komutanları, İlçe emniyet müdürleri ve Gördesliler ile birlikte Milli mücadele kahramanları Vali İbrahim Ethem Akıncı ve Gördesli Şehit Makbule Hanımı mezarı başında ziyaret ederek dua etti.

Şehit Makbule Hanım için ziyaretinde Mevlid-i Şerif okunmasının ardından; Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Gördes Kaymakamı Büşra Uçar ve Sındırgı Kaymakamı Samet Öztürk yaptıkları konuşmada; Şehit Makbule Hanım’ın kahramanlık dolu mücadelesine vurgu yaparak Milli Mücadele Kahramanlarımıza sahip çıkılması gerektiğini ifade ettiler.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....