Gördes Belediyesinden, Dolu Dolu 5 Eylül Etkinlikleri
Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıl dönümü etkinlikleri bu yıl da Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan yoğun programla kutlanacak. Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan program, çeşitli etkinliklerle dört gün devam edecek.

Gördes'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96’ncı yıldönümü etkinlikleri bu yıl da Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan yoğun programla kutlanacak. Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan program, çeşitli etkinliklerle dört gün devam edecek.

2 Eylül Pazar günü, milli mücadelenin sembol ismi Şehit Makbule Hanım mezarı başında anılacak. Koca Yayladaki mezarı başında yâd edilecek olan Makbule Hanımla bir kez daha gurur duyacağız. Ziyaret için belediye önünden sabah saat 9.00’da otobüs kaldırılacak. Ayrıca Eski Kum Çayı mevkide 9.00-19.00 arasında tek kurşun atış yarışması düzenlenecek.

3 Eylül Pazartesi günü, Merkez Ulu Camii'nde şehitlerimiz için mevlit okutulacak.

4 Eylül Salı günü, Belediye Kültür Sarayında Aile içi eğitim semineri programı gerçekleştirilecek.

5 Eylül Pazartesi günü saat 09.45 Atatürk Anıtına çelenk konulması, saat 10’da Halkın kurtuluş günün kutlanmasıyla etkinliğiyle program başlayacak.  Mehteran gösterisi, atlı ekip, seğmen gösterileri ve halk oyunlarıyla zenginlik kazanacak programda ayrıca eski tarım aletlerinin yer aldığı sergisi düzenlenecek, sınavlarda başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek. Yaz Spor Okullarına katılan öğrencilere madalya takdim edilecek. Daha sonra ise Gördes Belediyesi Toplu Temel Atma töreni programı kapsamında Gördes Belediyesi İş Merkezi Projesi ve 13 Mahalleye Çok Amaçlı Salon Projesinin temel atma törenleri gerçekleştirilecek.

Gördes Belediyesi Futbol Turnuvası saat 14.00 – 18.00 arasında yapılacak.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....