Başkan Akyol: 30 Ağustos Büyük Zaferin Tarihidir
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gördes  Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Akyol; 30 Ağustos'un Büyük Zaferin tarihi olduğunu ifade ederek mesajında şunları söyledi:

" Milletimizin kazandığı zaferlerin en önemlilerinden biri şüphesiz ki 30 Ağustos Zaferi'dir. 30 Ağustos milli birliğimizi korumak için kazanılmış büyük bir zaferdir.  30 Ağustos milletimizin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının en büyük ispatıdır.

19 Mayıs 1919 tarihiyle başlayan Türk Milletimizin yurduna sahip çıkma ve varlığını sürdürme mücadelesi, 26 Ağustos 1922'de başlatılan taarruzla 9 Eylül 1922 de İzmir'de sonuca ulaşmıştır. Bu sonuç tüm dünyaya, Türk Milleti'nin bağımsızlığı ve özgürlüğünü ilan etme açısından son derece önemlidir. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi ile Türk milletimiz, egemenliğini kayıtsız şartsız tüm dünyaya haykırmıştır.

Ayrıca Türk Milletimiz, 15 Temmuz’da, emperyalist heveslere karşı istiklalini ve istikbalini koruma hususundaki azmini bir kez daha dünyaya göstermiştir. Aziz milletimiz bu topraklarda yaşamanın bedelini defalarca ödeyerek bu günlere geldi. Bağımsızlığımıza uzanan her türlü pis eli kırmayı başardı. 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır.' mısralarında ifade edildiği gibi, gözünü kırpmadan toprağa düşen tüm şehitlerimize minnettarız.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı gururunu bizlere yaşatan Gazi Mustafa Kemal'i ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle minnetle ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....