Gördes’te, Bayram Bir Başka Güzel
Gördes’te düzenlenen bayramlaşma programı Belediye Çay Bahçesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Kaymakam  Büşra Uçar, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Tüm Kamu Kurum ve Kuruluşlarının müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Mahalle Muhtarları, AK Parti ve MHP ilçe Başkanları ve vatandaşların katılımlarıyla Kurban Bayramı kutlandı.

Bayramlaşma programında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol,  “Milli ve manevi değerlerin pekiştiği, dini şuur ve duyguların geliştiği, birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içinde geçirdiğimiz; karşılıklı paylaşmanın, sevgi, saygı ve muhabbetin perçinlendiği kaynaşma ve dayanışmanın sembolü olan bir Kurban Bayramına daha erişmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için de tüm İslam âlemi için de birleştirici ve kaynaştırıcı bir güçtür. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayram’ınızı yürekten tebrik ediyor, milletimiz ve İslam coğrafyası başta olmak üzere tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Bayramlaşma programından sonra Kaymakam Büşra Uçar, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve İlçe Başkanı Rıza Dilcan, önce Hastane’ye giderek hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunup bayramlarını kutladılar. Sonra İlçe Jandarma Komutanlığına giderek Mehmetçiklerle bayramlaşarak bir süre sohbet edildi. Daha sonra ise sırayla Huzurevi ve Polis Merkezine ziyarette bulunuldu.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....