Vali Güvençer Şehit ve Gazi Aileleri Ziyaret Etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Zeytin Dalı Harekatında yaralanan askerlerimizin ailelerini ziyaret etmek üzere ilçemize geldi.  Vali Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer’e ziyaretleri esnasında Manisa 1.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol eşlik etti.

Heyet ilk önce Afrin’deki Zeytindalı Harekatı'nda yaralanan Uzm. Çvş. Orhan Kayalı'nın Bayat Mahallesindeki evlerini ziyaret etti. Burada Kayalı ailesine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Güvençer ve beraberindekiler yine Afrin Zeytindalı Harekatı'nda yaralanan Uzm. Çvş. Süleyman Dindar'ın Güneşli Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret ettiler. Burada Dindar’ın son durumu hakkında bilgi alan Güvençer, aileyle sohbet etti, desteğini gösterdi.

Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan Doğanpınarlı Şehit Abdilkadir Çelik'in ailesini unutmayan ziyaret heyeti Çelik ailesinin kapısını çaldı. Ayrıca Şehit Abdilkadir Çelik’in kabrini ziyaret eden Vali Güvençer, burada dua etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....