Afrin'de Yaralanan Gördesli Mehmetçik 'Kanımın Son Damlasına Kadar Mücadele Edeceğim'

Afrin Zeytindalı Harekatı’nda terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca gerçekleştirilen roket saldırısı sonucu hafif işitme kaybı geçiren Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı taburcu olarak memleketi olan Manisa’nın Gördes ilçesine geldi.

Memleketi Gördes’e istirahat etmeye gelen Uzm. Çv. Orhan Kayalı’yı İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol karşıladı. Kaymakam Ayaz daha sonra Uzm. Çvş. Kayalı’yı makamında ağırladı.

Kanının son damlasına kadar mücadele edeceğini ifade eden Uzm. Çvş. Kayalı: “Orada bayrağımız ve ülkemiz için her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Hiçbir zaman geri dönmeyi, vazgeçmeyi düşünmedik. Tek emelimiz vardı en son teröristin leşini serene kadar geri dönmek yok. Kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bayrağımızı indirtmeyeceğiz, ezanımızı susturtmayacağız. Dualarla ilerlediğimizin farkındayız. Arkamızda analarımızın, ak sakallı dedelerimizin duası olması bize güç veriyor”dedi.

Kendisine Türk Bayrağı hediye edilen Uzm. Çvş. Kayalı: “ Bu bayrağı milletim için alıyorum. Bayrağımızı oradaki en son tepeye dikeceğime söz veriyorum” şeklinde cevap verdi.

Annesinin kendisi için meşhur tarhana çorbası hazırladığını söyleyen Uzm. Çvş. Kayalı 7 gün istirahatın ardından görevine geri dönecek.

Görev anında PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca atılan roketin aracın yakına düşmesi sonucu  geçici işitme kaybı oluşan Uzman Çavuş Kayalı Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi edilerek; taburcu oldu. Uzman Çavuş Kayalı’nın Zeytindalı Harekatı’nın en başından bu yana görev aldığı öğrenildi. Evli olan Piyade Uzman Çavuş Orhan Kayalı 2.5 yıldan beri TSK’da görev yapıyor.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....