Gördes Afrin Zeytin Dalı Harekatı İçin Tek Yürek
Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak amacıyla vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol Cuma namazından önce ilçe esnafını tek tek gezerek esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Daha sonra Merkez Ulu Camii’de şehitler için Mevlid-i Şerif okutularak; lokma hayrı yapıldı. Cuma namazı sonrasında toplanan kalabalığa hitap eden Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol binlerce Gördesli’ye Türk Bayrağı dağıttı.

15 Temmuz Şehitleri Parkı önünde yapılan programa Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Fazıl Kalyon Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes’in her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ülkesi ve milleti için destek olduğunu ifade ederek; “Bayrak Bizden Destek ve Dua Sizden" diyerek vatandaşlarımıza bayrak dağıttık. Allah razı olsun Gördesliler bir kez daha birlik ve beraberliğini gösterdi. Cuma namazı öncesi Afrin’de şehit düşen askerlerimiz için ilçe müftülüğü öncülüğünde Kuran'ı kerimler okundu mevlit'i şerifler okunarak dualar edildi. Bugün ordumuz Zeytindalı Harekatı’nda bütün şer güçlere karşı destan yazıyor. İnşallah her zaman olduğu gibi hilal galip gelecek; bu ezanlar susmayacak, bayraklar inmeyecektir. Biz sonuna kadar, tek bir terörist kalmayıncaya kadar devletimizin yanındayız. Şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Ayaz yaptığı açıklamada: “Mehmetçiklerimizde bu vatan topraklarda rahat edelim diye dün olduğu gibi bugünde kahramanca mücadelesini veriyor. Dün bu mücadelesini Çanakkale'de, El Bab'da sürdürürken bugün bu mücadelesini Afrin de sürdürüyor. Askerimiz bu mücadelesini verirken kimsenin toprağına göz dikmeden mazlumların ve mağdurların vatanlarında rahat yaşasınlar diye mücadele ediyor. Çünkü Türkiye milyonlarca mazlum, mağdur için bir umuttur. Değerli Gördesliler gün birlik olma günüdür. Gün kenetleme günüdür. Gün vatanına bayrağına sahip çıkma günüdür. Şehitlerimize rahmet aileleri ve yakınlarına sabırlar diliyorum.  Allah gazilerimize de acil şifalar versin”dedi.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....