Başkan Akyol'dan Afrin'deki Gördesli Mehmetçiğin Ailesine Ziyaret
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Afrin Zeytindalı Harekatı’nda görev alan Gördes Güneşli mahallesinden Uzman Çavuş Süleyman Dindar’ın ailesini evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Gördesli Uzaman Çavuş Süleyman Dindar’ın Afrin’de çekildiği ‘Güneşli’ye Selamlar’ yazılı fotoğrafı binlerce Gördesli tarafından paylaşılmış; Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’ da bu paylaşıma yine sosyal medya üzerinden cevap vermişti.

Uzman Çavuş Süleyman Dindar’ın babası Mustafa Dindar ve annesi Zinet Dindar’ı evinde ziyaret eden ve Kur’an-ı Kerim ile Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akyol, Uzman Çavuş’un ailesiyle bir süre sohbet etti. Başkan Akyol'a ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan ve Belediye Meclis Üyesi Leyla Aydoğu eşlik etti.

Başkan Akyol, ülkemizin bağımsızlığı için askerlerimizin sınır dışında kahramanca mücadele ettiğini ifade ederek şunları kaydetti: “Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlerimizden Süleyman Dindar kardeşimiz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan selam göndermişti. Bizler de kendisine aynı şekilde yaptığımız paylaşımla cevap vermiştik. Bugün hem ailemizi ziyaret etmek, hem de kendilerine moral vermek istedik. Askerlerimiz orada vatanımız için düşmanla çarpışıyor. Ülkemizin geleceği açısından, devletimizin bekası için bu mücadelede askerimiz gerekeni yapıyor. Cumhurbaşkanımız da cesaretiyle tüm dünyaya örnek oldu. Milletimizin duası askerlerimizle beraber”dedi.

Hayırlısıyla oğlunun görevini yaptığını ifade eden Mustafa Dindar; “İnşallah kazasız belasız geri döner. Rabbim tüm mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Cenab-ı Allah güç kuvvet versin. Allah milleitmizi ve ordumuzu korusun”dedi.

Gördes Güneşli Mahallesinden Marangoz Mustafa Dindar’ın oğlu olan Uzaman Çavuş Süleyman Dindar 2015 yılından bu yana TSK’da uzman çavuş olarak görev yapıyor. Yaklaşık 10 gündür de Afrin’de kahramanca mücadele ediyor. Kahraman askerimiz evli ve bir çocuk babası.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....