Belediyeden Gördes'in İş Yeri ve Dükkan İhtiyacına Çözüm
Gördes Belediyesi tarafından ilçenin en büyük ihtiyaçlarından olan dükkan ve yeni işyerleri için çalışmalar başlatıldı.

Eski Belediye Başkanlarından Mübin Sarıoğlu tarafından Gördes'e yapılan ve uzun yıllarca ilçeye bir çok konuda hizmet veren Eski İş Bankası binası için yıkım çalışmalarını başlattı.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla yeni bir iş merkezi şeklinde vatandaşların hizmetine sunulacak olan projeyle  ilçenin en büyük ihtiyaçlarından olan işyeri ve dükkan eksikliğine çözüm getirilmiş olacak.

Yıkım çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Başkan Muhammet Akyol; " İlçemiz için önemli projeleri bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yıllarca Gördes'imize belediye meclis salonu, düğün salonu ve banka olarak hizmet eden binamız ekonomik ömrünü doldurdu. Bunun için yıkım kararı aldık. İnşallah Gördes'imizin ihtiyaçlarından olan iş merkezi ve dükkanları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.

Başkan Muhammet Akyol ayrıca yıkım çalışmalarının başlatıldığı bu binayı ilçeye kazandıran  Mubin Sarıoğlu'na ayrıca teşekkür etti.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....