Başkan Akyol'dan 10 Kasım Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Atatürk'ün emanet ettiği Cumhuriyetin; tüm kirli oyunlara, kumpaslara ve hain darbe girişimlerine rağmen her geçen gün istikrar ile büyümeye devam ettiğini ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Gazi Mustafa Kemal´in öderliğinde kurulan ve geleceğimizin teminatı gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. 2023 hedeflerine ulaşmak için, `tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet´ ilkesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik iç ve dış tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir. Gazi Mustafa Kemal “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” sözüyle, Cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşatılması konusunda milletimize olan güven ve inancını ifade etmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaştığımız bugünlerde ülkemiz çok daha güçlü, çok daha itibarlı, çok daha müreffeh bir Türkiye olacaktır. Bu bilinçle bizler gelecek hedeflerimize emin adımlarla ilerlemekteyiz. Ülkemiz bölgede ve dünyada söz sahibi, dünya mazlumlarının umudu olmaya istikrarlı bir şekilde devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum"

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....