Şehit Makbule Hanım Kur'an Kursu ve Uygulama Camii'nin Derneği Kuruldu
Gördes'in Akhisar girişine yapılması planlanan Şehit Makbule Hanım Kur'an Kursu ve Uygulama Camii'nin derneğinin kurulmasıyla ilgili ilk toplantı yapıldı.

Gördes'in Akhisar girişinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arsa üzerine yapılması planlanan Kur'an kursu  ve uygulama caminin derneğinin ilk toplantısına Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu ve dernek üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Başkan Muhammet Akyol, Gördes'in misafirlerini Milli Mücadele Kahramanımız Şehit Makbule Hanım'ın isminin verileceği Kur'an kursu ve uygulama cami ile karşılayacağını ifade ederek; "Allah'ın izniyle şehrimize güzel bir dini eğitim tesisi kazandırmak için ilk adımı hep birlikte attık. Bu  2009'dan bu yana hayalimizdi. Bizler yapamazsak gençlerimize vasiyetimizdi. Allah'ın izniyle bu bizlere nasip olacak. Şehit Makbule Hanım Kur'an Kursu ve Uygulama Camii'nin arsası için Orman İşletme Müdürlüğü'müzden ön tahsisi yapıldı. İmar değişikliği ve proje çalışmaları başladı. İlerleyen günlerde daha somut adımlar atılacak. Gördes'imize şimdiden hayırlı olsun"dedi.

İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu Gördes için hayırlı bir işe başladıklarını ifade ederek, iyi niyetle başlanan her işin hayırla biteceğini, Şehit Makbule Hanım Kur'an Kursu ve Uygulama Camii'nin el birliğiyle vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....