Dikilitaş Mahallesinden Başkan Akyol'a Övgüler

Gördes Belediyesi Dikilitaş Ortaca, Aşağı ve Yukarı mahallelerine üç aylık süre içerisinde yaklaşık 6000 metre kare parke taşı döşemesi yaptı.

Dikilitaş Mahallesi'nde üç ay önce Gördes Belediyesi tarafından başlatılan yol kaplama çalışmaları tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu. Tamamlanan yol kaplama çalışmaları sonunda yaklaşık 6000 metre kare parke taşı döşenirken; üç ayrı mahalleden oluşan Dikilitaş mahallesi yıllardır çamur içinde ulaşımını sağlarken, yapılan çalışmalarla büyük bir çileden kurtuldu.

Gördes Belediyesi'nin Dikilitaş mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar vatandaştan da tam not almayı başardı. Önceden mahallenin yollarının çamur içinde olduğunu yıllarca çamur içinde çile çekildiğini söyleyen vatandaşlar; yapılan çalışmalardan dolayı övgüyle bahsettikleri Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkürlerini iletti.

Çalışmalar hakkında konuşan Dikilitaş Mahalle Muhtarı Muhammet Açıkgöz; " Mahallemizin sorunlarını Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'a ilettiiğimizde bizleri olumlu bir şekilde karşıladı. Gereken tüm çalışmaların yapılacağını söyledi. Çalışmalar yaklaşık üç ay sürdü ve şuan neredeyse sona gelindi. Mahallemiz adına Başkanımıza teşekkür ediyorum." Dedi.

Gördes Belediyesi Büyükşehir Kanunun ardından hizmet ağına giren mahallelerin tamamında büyük bir hizmet atağı gerçekleştirdi. Yaptığı çalışmalarla Gördes'in tüm mahallelerinden tam not almayı başaran Gördes Belediyesi; mahallelerde yarım kalan yollar için yeni projeler üreterek mahallelerde hizmete aralıksız devam edecek.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....